Návratnost investic do informačního systému - Marková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce popisuje možnosti hodnocení investic do informačních systémů dále jednotlivé metody a ukazatele, které se při hodnocení investic do informačních systémů používají. Práce zahrnuje praktický příklad hodnocení investice do informačního systému fiktivní obchodní společnosti. Na základě sestaveného modelového příkladu je navržen doporučený postup pro hodnocení investic do informačních systémů.
Return on investment in information system
Keywords: investice; informační systémy; návratnost investic; investment; information systems; return on investment