Zkušenosti s poskytováním sociální služby raná péče v České republice - Šándorová, Zdenka (My University, 2017)
Příspěvek popisuje konkrétní zkušenosti a poskytuje praktické ukázky při poskytování služby raná intervence ve prospěch rodin dětí raného věku s postižením.
Experience with the provision of social services early intervention in the Czech Republic
Keywords: Sociální služba; Raná intervence; Rodina; Dítě; Postižení. Česká republika; Social service; Early intervention; Family; Child; Disability. Czech republic