Modulární koncepce stropu interiéru tramvaje - Langr, Bohuslav (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá návrhem obložení stropu interiéru tramvaje. Součástí práce je rešerše stávajících řešení a návrh řešení nového.
Modular concept of the tram-car interior ceiling
Keywords: obložení stropu; interiér; tramvajové vozidlo; vzduchový kanál; ceiling; interior; tram-car; air duct channel