Digitální 2kanálový osciloskop - Zvára, Jan (Univerzita Pardubice, 2015)
Náplní bakalářské práce "Digitální 2kanálový osciloskop" je návrh, popis činnosti a zhotovení modulu digitálního paměťového osciloskopu připojitelného pomocí rozhraní USB k běžnému PC.
Two channel Digital Oscilloscope
Keywords: digitální paměťový osciloskop; AD převodníky; AD7822; mikrokontroléry; ATmega1284; rozhraní USB; programovací jazyk C Sharp; digital storage oscilloscope; AD converters; AD7822; microcontrollers; ATmega1284; interface USB; programming language C Sharp