Soubor příkladů zpracování obrazu nástroji ERDAS Imagine v ArcGIS Desktop - Kalinová, Magdalena (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou souboru příkladů zpracování obrazu nástroji ERDAS IMAGINE v programu ArcGIS Desktop. Cvičení budou sloužit jako studijní opora při práci s nástroji ERDAS IMAGINE. Výsledkem práce je vypracování několika řešených příkladů.
Collection of examples of image processing by ERDAS Imagine tools in ArcGIS Desktop
Keywords: ERDAS IMAGINE; ArcGIS Desktop; dálkový průzkum země; digitální zpracování obrazu; ERDAS IMAGINE; ArcGIS Desktop; remote sensing; digital image processing