Marketingová činnost podniku železniční dopravy - Ježek, Jindřich (Univerzita Pardubice, 2000)
Vztah marketingu a železniční dopravy, analýza současného stavu uplatnění marketingu v činnosti železničních podniků v zahraničí a v ČR, zvláštnosti marketingu v železniční dopravě, základní marketingové metody podniku železniční dopravy, aplikace marketingových metod v podniku železniční dopravy.
Keywords: Marketing; poptávka; podniky; železniční doprava; České dráhy; Strategie; Marketingový mix; marketingové plánování