Orgány společnosti s ručením omezeným - Jakoubek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá orgány společnosti s ručením omezeným, jejich rozdělením a právní úpravou. Práce dále poukazuje na trestní činnost a statistiské údaje společností s ručením omezeným.
Organs of a limited company
Keywords: Společnost s ručením omezeným; právní úprava; orgány; valná hromada; jednatel; dozorčí rada; hospodaření; trestné činy