Návrh a realizace mobilní aplikace využívající geolokaci v operačních systémech Android a Windows Phone - Kalina, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se věnuje problematice určování polohy mobilních zařízení. V teoretické části se zabývá samotnými principy fungování lokalizačních služeb a jejich využitím, mobilními platformami a technologiemi. Jako praktická ukázka byla vytvořena multiplatformní aplikace s nativními mapovými podklady zobrazující data ze hry Geocaching.
Design and implementation of mobile geolocation applications in operating systems Android and Windows Phone
Keywords: Xamarin; geolokace; Android; Windows Phone; IOS; multiplatformní aplikace; Xamarin; geolocation; Android; Windows Phone; IOS; cross-platform application