Informační strategie firmy v podmínkácch tržní ekonomiky - Holubec, Pavel (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá informační strategií firmy Matsushita Communication Industrial Czech. Hodnotí její informační systém a informační technologie. Navrhuje zlepšní v oblasti účetnictví a ERP systému.
The information strategy of the firm within the free market economy conditions
Keywords: firmy; Informační technologie; Informační systémy; Strategie