Marketingová stratégia výrobného družstva Kovotvar Kúty - Karáč, Juraj (Univerzita Pardubice, 2010)
Cieľom diplomovej práce bolo analyzovať marketingovú stratégiu výrobného družstva Kovotvar Kúty. Marketingová stratégia ovplyvňuje všetky činnosti podniku a preto predstavuje úspech celej spoločnosti. Prácu je možno rozdeliť do dvoch kapitol. V prvej kapitole je postupne charakterizovaný podnik z hľadiska trhových segmentov. V druhej kapitole sú na základe poznatkov získaných z analýz trhov navrhnuté zmeny a odporúčania, čo bolo hlavnou náplňou tejto práce.
Marketing strategy of Kovotvar Kuty
Keywords: Strategie; marketingové strategie; situačná analýza; marketingové cíle; strategies; marketing strategies; Situation analysis; marketing goals