Bezbariérový přístup na lanovou dráhu Petřín a navazující infrastrukturu - Zaplatílek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá problematikou bezbariérového přístupu na všech zastávkách lanové dráhy Petřín v Praze a na návazných přístupových cestách k zastávkám.
Barrier-Free access to the Petřín funicular and subsequent infrastructure
Keywords: Petřín; bezbariérový přístup; rekonstrukce; lanová dráha; Praha; Petřín; accessibility; reconstruction; proposals; Prague