Multimediální studijní materiály pro výuku Zpracování dat v excelu - teoretická část. - Meszárošová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce bude sloužit studentům pro pochopení teorie Zpracování dat v Excelu a měla by pomoci úspěšně se vnořit do logiky práce s textovými a vyhledávacími funkcemi. Rozsah práce koresponduje s osnovami předmětu. Tištěná práce je doplněna o CD s multimediálními ukázkami řešení příkladů.
Multimedia study materials for courses of Data processing in Excel - theoretical part
Keywords: multimedia; vzorce; funkce; studium; interakce; formula; function; study; interaction