Příčiny neprospěchu žáků pomaturitního studia na Střední odborné škole Pardubice - Plíšek, Jan (Univerzita Pardubice, 1995)
Autor práce se zamýšlí nad tím, proč někteří žáci zaostávají a proč jsou pasivní při praktických hodinách u počítačů, jejichž studium si sami vybrali. Pro analýzu příčin si zvolil formu dotazníku.
Keywords: pedagogika; studenti; pasivita; dotazníkové šetření