Plánování investičního programu podniku s využitím tabulkového editoru EXCEL - Voříšek, Jan (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce bylo analyzovat systém investičního plánování v MCHZ, a.s. a podle takto získaných podkladů spolu s využitím dalších materiálů a požadavků vyvinout komplexní programový systém hodnocení investičních příležitostí podniku. Program byl vyvinut v prostředí tabulkového editoru Microsoft Excel a slouží jako nástroj pro hodnocení materiálových investic.
Planning of company investment program using spreadsheet procesor EXCEL
Keywords: Investice; plánování; MCHZ Ostrava; tabulkové procesory