Webové stránky obcí - Kolář, Jakub (Univerzita Pardubice, 2015)
Tématem této bakalářské práce jsou webové stránky obcí. Práce popisuje jejich povinné náležitosti a možnosti tvorby. V praktické části je provedena analýza vybraných webových stránek obcí. Následuje vyhodnocení analýzy a zhodnocení přístupu obcí k užívání obecních webových stránek.
Municipal websites
Keywords: websites; municipalities; web accessibility; mandatory information; content management systems; webové stránky; obce; přístupnost webových stránek; povinné informace; redakční systémy