Daně z příjmů právnických osob - daňové úniky - Matoušková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřuje na daně z příjmů právnických osob a daňové úniky v okrese Chrudim. V závěru shrnuje nejdůležitější zjištěné nedostatky správy daní a navrhuje opatření, která by v oblasti problematiky daní měla být zavedena.
Corporation tax - tax avoidances
Keywords: daň z příjmů právnických osob; daňové úniky; daňové nedoplatky; daňová kontrola; Daně; finance