Vliv řízení lidských zdrojů na budování značky zaměstnavatele - Hoffmann, Pavel (Univerzita Pardubice, 2022)
Téma mé bakalářské práce je vliv řízení lidských zdrojů na budování značky zaměstnavatele. V teoretické části práce se zabývám důležitými pojmy řízení lidských zdrojů (ŘLZ), jaký má ŘLZ význam a přínos, historický vývoj ŘLZ, subjekty ŘLZ, úkoly ŘLZ. Budování značky zaměstnavatele a employer branding a dále všechny činnosti, které ŘLZ zahrnuje. V praktické části je v první řadě charakterizována společnost XYZ s.r.o. a následně popis výzkumu, jež jsem v této firmě prováděl. Výzkum je zaměřený na spokojenost pracovníků. V poslední řadě praktické části jsou charakterizovány výsledky dotazníkového šetření a diskuse včetně návrhů na doporučení a opatření.
Influence of human resources management on employer branding
Keywords: řízení lidských zdrojů; personální činnosti; management; budování značky zaměstnavatele; spokojenost zaměstnanců; dotazníkové šetření; human resource management; personnel activities; management; employer branding; employee satisfaction; questionnaire investigation