Management skladových prostor v distribučním centru ve společnosti Albert Česká republika, s.r.o. Hradec Králové - Voráček, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zaměřuje na management skladového prostoru v distribučním centru Březhrad v Hradci Králové ve společnosti Albert Česká republika s.r.o. V práci je analyzován současný stav distribučního centra a na základě identifikovaných slabých míst jsou navržena opatření ke zlepšení tohoto stavu. Součástí práce je také zhodnocení navrhovaných opatření.
Warehouse management at the distribution center at Albert Czech Republic, s.r.o. Hradec Králové
Keywords: Albert Česká republika s.r.o.; distribuční centrum; management skladového prostoru; maloobchodní řetězec; Albert Czech Republic s.r.o.; distribution center; warehouse management; retail chain