Dostupnost kontejnerů pro separovaný odpad v Pardubicích - Skopalíková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se věnuje problematice třídění odpadů. Práce hodnotí stávající stav rozmístění kontejnerů na separovaný odpad v zájmovém území a navrhuje nové lokality pro umístění dalších kontejnerů. Dále se práce zabývá analýzou a vizualizací dat.
Availability of containers for separated waste in Pardubice.
Keywords: separovaný odpad; vizualizace; analýza; Network Analyst; waste separation; visualization; analysis; Network Analyst