Kojení a výživa dětí dříve a dnes - Chroščová, Dominika (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce je zaměřena na téma Kojení a výživa dětí dříve a dnes. Část teoretická se zabývá anatomií prsu, historií kojení, kojením v dnešní době, historií výživy a výživy nyní. Část výzkumná je tvořena daty získanými z dotazníkového šetření. Dotazníkové šetření bylo provedeno u žen, které mají zkušenosti s kojením a výživou dětí. Data jsou podrobně rozebrána ve výzkumné části.
Breast-feeding and diet of children in the past and at present
Keywords: prsy; ženy; mateřské mléko; výživa; kojenci; děti; breasts; women; breast milk; nutrition; sucklings; children