Význam podnikové kultury při aplikaci Lean filosofie - Říhová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce se zabývá problematikou podnikové kultury v kontextu Lean filosofie ve vybraném podniku. V teoretické části je blíže vymezen pojem podniková kultura, Lean filosofie a také vzájemná souvislost těchto pojmů. Praktická část je pak zaměřena na analýzu podnikové kultury ve společnosti TPCA (Toyota Peugeot Citroën Automobile Czech, s.r.o.) v kontextu Leanu za pomoci pojmů vysvětlených v teoretické části.
Importance of corporate culture while applying Lean philosophy
Keywords: podniková kultura; Lean filosofie; výrobní systém Toyota; štíhlá kultura; Toyota Peugeot Citroën Automobile Czech, s.r.o.; corporate culture; Lean philosophy; Toyota production system; Lean culture