Motivace zaměstnanců letecké společnosti - Danielová, Magdalena (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá popisem a posouzením systémů odměňování ČSA a.s. z hlediska motivace.
Keywords: Motivace; stimulační prostředky; mzda; Systémy odměňování