Komparace metod oceňování podniku - Krčmářová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá srovnáním metod oceňování podniku. Společnost Sklárny Kavalier, a. s. je zde oceněna několika metodami, z nichž je vybrána vhodná metoda pro stanovení hodnoty tohoto podniku.
Comparison of enterprise estimating methods
Keywords: oceňování podniku; znalci; odhadci; metody oceňování; Sklárny Kavalier