Návrh učebního textu pro předmět Počítačové sítě na střední odborné škole - Drvota, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce je věnována přípravě učebního textu v českém jazyce pro výuku počítačových sítí s podporou kurzů Cisco NetAcad, které jsou používány běžně v českých středních a vysokých školách s originálními texty a materiály v anglickém jazyce. Práce obsahuje připravený český učební text a také výsledky kvantitativního výzkumu dotazníku k používání učebních textů.
Design of a teaching text for the Computer Networks subject at a secondary vocational school
Keywords: učební text; cisco; netacad; počítačové sítě; výuka; textbook; cisco; netacad; computer networks; teaching