Marketingová strategie dopravní firmy - Svobodová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce je zaměřena na marketing a na jeho aplikaci v dopravní firmě, zvláště na silniní a železniční dopravu. Obsahuje návod na sestavení marketingové strategie dopravního podniku.
Marketing strategy of transport firm
Keywords: Doprava; dopravní firmy; Marketing; Strategie; plánování; Marketingový mix