Možnosti služeb pro seniory - Vondráčková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce se zabývá tématem Možnosti služeb pro seniory. Práce je zaměřena na nabídku služeb a volnočasových aktivit v Domově s pečovatelskou službou, a také na spokojenost seniorů bydlících v Domově. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje základní poznatky z oblasti stáří, změnách ve stáří, poskytovaných službách seniorům a Domovu s pečovatelskou službou v Novém Městě na Moravě. V praktické části je vycházeno z vlastního výzkumného šetření. Jsou zde prezentovány výsledky výzkumu, který byl v Domově s pečovatelskou službou prováděn.
Options of services for seniors
Keywords: stárnutí; sociální změny; služby pro seniory; domov pro seniory; aging; social changes; services for seniors; nursing home