Tvorba vizualizace a návrhu realizace výrobní linky - Jelínek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem bakalářská práce je vytvoření a dokumentace modelu vytvořeného pomocí vizualizačního nástroje 3D Automate 2014 pro vizualizaci robotické výrobní linky. Bakalářská práce bude obsahovat podrobný popis nástroje 3D Automate 2014 společnosti Visual Components. Vysvětlení základních pojmů souvisejících s vizualizačním a simulačním nástrojem. Bude popisovat jednotlivé části prostředí vizualizačního nástroje, návrh realizace linky a vizualizaci určité linky, kterou bude robot obsluhovat. Dále bude úkolem demonstrovat na příkladu pomocí vizualizačního nástroje 3D Automate 2014 programování a vizualizaci jednotlivých pohybů robota a celkové možnosti dané linky. Součástí bakalářské práce bude funkční aplikace v nástroji 3D Automate 2014, dokumentace, vygenerovaná vizuální prezentace linky v podobě videa a dokumentační PDF s popisem a vizuálním zobrazením.
Creation of Model and Documentation of Robot Production Line
Keywords: robotika; roboti; výrobní linky; linky; návrhy; realizace; programování; robotics; robots; production lines; lines; models; realization; programming