Hodnocení podnikatelské výkonnosti Pardubického pivovaru a.s. - Holubová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce se zaměřuje na celkové finanční hodnocení společnosti Pardubický pivovar, a.s. za období 2008 až 2011 za pomocí ukazatelů finanční analýzy, SWOT analýzy a benchmarkingu. Na základě provedené analýzy jsou navrženy možné změny k vylepšení stávající situace podniku.
Assessment of the entrepreneurial efficiency of Pardubice brewery a. s.
Keywords: finanční analýza; SWOT analýza; benchmarking; strategická analýza; pivovary; financial analysis; SWOT analysis; benchmarking; strategic analysis; brewery