Zkušenosti studentů 3.ročníků se studiem oboru PA na různých univerzitách - Chalupníková, Eva (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá tématem vzdělávání porodních asistentek na různých univerzitách v České republice. Práce se dělí na dvě části. Teoretická část popisuje vzdělávání porodních asistentek z pohledu historie i současnosti. Zaměřuje se na studijní obor porodní asistence, který charakterizuje všechny oblasti potřebné ke vzdělávání v této profesi. Praktická část je tvořena pomocí kvantitativního dotazníkového šetření zaměřeného na studentky 3. ročníků, kteří v současné době studují obor porodní asistence.
Experiences of the third year midwifery students with the midwifery programme at various universities
Keywords: porodní asistentka; vzdělávání; historie; vysokoškolské studium; studijní obor; midwife; education; history; university studies; field of study