Rozvoj města Kolína v závislosti na průmyslové zóně - Hanušová, Klára (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je zaměřena na rozvoj města v závislosti na výstavbě nové průmyslové zóny. Zabývá se též základními pojmy územního plánování, problematikou investičních pobídek v ČR, vládními agenturami CzechInvest a CzechTrade. Tyto poznatky jsou v praxi aplikován na městě Kolín.
Development of the town Kolín in connection with industrial area
Keywords: územní plánování; Investiční pobídky; Průmyslová zóna; Kolín; rozvoj měst