The socio-economic gains for companies as a result of initiatives oriented towards the improvement of employees welfare in the telecommunication sector: the case of the Vodafone in the Czech Republic - Cacková, Silvie (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá socio-ekonomickými přínosy v důsledku iniciativ zaměřených na zlepšení pracovního prostředí a spokojenosti zaměstnanců ve společnosti Vodafone Czech Republic a.s. Nejprve jsou popsány konkrétní iniciativy praktikované zmíněnou společností. Je zde porovnání měřitelných ukazatelů týkajících se těchto iniciativ se společností Vodafone ve Velká Británii. V závěru jsou pak identifikovány konkrétní přínosy i návrhy na zlepšení.
Socio-ekonomické přínosy pro podniky v důsledku iniciativ zaměřených na zlepšení spokojenosti zaměstnanců v telekomunikačním sektoru: případ Vodafone v České Republice
Keywords: zaměstnanci; angažovanost zaměstnanců; společenská odpovědnost firem; stakeholder; socio-ekonomické přínosy; employees; employee engagement; corporate social responsibility; stakeholder; socio-economic gains