Transformace hospodářského výsledku na základ daně - Lungová, Miroslava (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se snaží ukázat nejdůležitější problémové kroky při transformaci hospodářského výsledku na základ daně.
Keywords: Náklady; Výnosy; účetní hledisko; daňové hledisko; hospodářský výsledek; základ daně