Vliv covid-19 na společenskou odpovědnost firem působících v automobilovém průmyslu - Valenová, Karolína (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zabývá vlivem onemocnění covid-19 na společenskou odpovědnost firem působících v automobilovém průmyslu v České republice. V první části práce jsou vymezeny základní pojmy týkající se problematiky společenské odpovědnosti firem a automobilového průmyslu. Dále práce popisuje CSR aktivity v automobilovém průmyslu a následně zkoumá vliv covid-19 na tyto aktivity, které poté vyhodnocuje a navrhuje doporučení.
The impact of covid-19 on the corporate social responsibility of companies operating in the automotive industry
Keywords: společenská odpovědnost firem; automobilový průmysl; Česká republika; Škoda; Hyundai; Toyota; covid-19; pandemie; corporate social responsibility; automotive industry; Czech Republic; Skoda; Hyundai; Toyota; covid-19; pandemic