Projecte im Fremsprachenunterricht - Kosíková, Hana (Univerzita Pardubice, 1999)
Teoretická část práce nabízí historickou a pojmovou orientaci v oblasti výuky cizích jazyků. V praktické částijsou uvedeny příklady využití cizích jazyků v mezipředmětovém projektu. Závěr shrnuje význam a přínos práce.
Projekty ve výuce cizích jazyků
Keywords: cizí jazyky; němčina; výuka; projekty; projektové vyučování