Analýza nezaměstnanosti v regionu Pardubice - Ságlová, Jana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá nezaměstaností a jejími dopady. Vývojem situace na trhu práce a strukturou volných míst v regionu Pardubice.
Keywords: Nezaměstnanost; analýza nezaměstnanosti; Úřad práce; Trh práce; Pardubice