Kationtová polymerace UV barev - Štěpánová, Anna (Univerzita Pardubice, 2005)
Popis mechanismu kationtové polymerace iniciované UV zářením. Informace o složení tiskových barev a laků vytvrzovaných kationtovou polymerací. Přehled používaných typů fotoiniciátorů a pojivových systémů.
Cationic polymerization of UV inks
Keywords: kationtová polymerace; UV vytvrzování; tiskové barvy; fotoiniciace