Outsourcing v logistice s důrazem na podniky chemického průmyslu v České republice - Misařová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2013)
V bakalářské práci je uvedena rešerše zabývající se problematikou outsourcingu se zaměřením na poskytovatele logistických služeb. Jsou zde popsány, analyzovány a zhodnoceny možnosti ve využívání poskytovatelů logistických služeb v České republice, s důrazem na podniky chemického průmyslu.
Outsourcing in Logistics with Emphasis on Companies of Chemical Industry in the Czech Republic.
Keywords: Outsourcing; logistika; poskytovatelé logistických služeb; Outsourcing; logistics; logistics services providers