Perspektivy financování Pardubického kraje - Lacinová, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce charakterizuje vznik vyšších územně samosprávných celků a způsob hospodaření s finančními prostředky. Práce má dvě části - teoretickou, která se zabývá obecnou problematikou hospodaření krajů a praktickou, která je zaměřena na hospodaření Pardubického kraje.
Financial perspective of Pardubice region
Keywords: kraje; Pardubický kraj; reforma veřejné správy; rozpočtová soustava; finanční hospodaření; financování