Vytvoření fyzikálního modelu soustavy GUNT RT 010 - Brtek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce je zaměřena na vytvoření dynamického modelu laboratorní soustavy GUNT RT 010 analytickou metodou a jeho verifikaci. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy identifikace systémů, modelování a simulace. V praktické části je hlavním cílem identifikovat parametry reálné soustavy, určit dynamický matematický popis soustavy a ověřit kvalitu modelu bez regulace a v uzavřeném regulačním obvodu.
First Principle Model of Systém GUNT RT 010
Keywords: GUNT RT 010; identifikace soustavy; modelování; simulace; verifikace; GUNT RT 010; Identification system; Modeling; Simulation; Verification