Toky palet a jejich evidence ve výrobě náprav ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. - Táborský, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zabývá tokem palet s nápravami ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. a jejich evidováním. Stručně uvádí současné možnosti využití technologií v oblasti automatické identifikace. Analyzuje stávající způsob toku a identifikace palet ve výrobě náprav a navrhuje možnosti, kterými lze způsob identifikace zlepšit.
Pallet flow and the way of register in the production of axles in ŠKODA AUTO a.s.
Keywords: evidence; čárové kódy; RFID technologie; toky komponent; přepravní prostředky; register; bar codes; RFID technologies; components flow; transport means