Financování bydlení v České republice pomocí hypotečního úvěru - Jemelková, Šárka (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá financováním bydlení v České republice. Hlavním tématem jsou hypoteční úvěry, které klienti mohou využít u bank na českém trhu. Je to jeden z mnoha způsobů, jak si každý může zařídit financování vlastního bydlení. Práce je zaměřena na porovnávání nabídek, které banky běžně poskytují svým klientům. Dále je zde nastíněn postup při žádosti o hypoteční úvěr a jsou zde rozebrány podmínky pro jeho poskytnutí.
Financing housing in Czech Republic by mortgage credit
Keywords: hypoteční úvěry; hypotéky; banky; bankovní produkty; bydlení; mortgage credits; mortgages; banks; banking products; housing