Zvýšení efektivity výrobní linky v závodě - Lžičař, Marek (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce se zabývá zvýšením efektivity vybrané výrobní linky ve vybraném závodu. Nejprve je představena štíhlá výroba, druhy plýtvání a nástroje štíhlé výroby. Poté je práce zaměřena na analýzu současného stavu výrobní linky a nalezení oblastí, v kterých dochází k plýtvání. Následně jsou vypracovány návrhy řešení redukce plýtvání, které mají za cíl zvýšit efektivitu výroby na dané lince. Navrhované změny jsou na závěr zhodnoceny.
Increase of efficiency on production line in a plant
Keywords: efektivita; výrobní linka; štíhlá výroba; efficiency; production line; lean production