Diagnostické sledování a vyhodnocení technického stavu převodovek elektrických jednotek s cílem zvýšení provozní spolehlivosti - Kukla, Pavel (Univerzita Pardubice, 2009)
Disertační práce je zaměřena na návrh metodiky sledování technického stavu nápravové převodovky elektrické motorové jendotky, zabývá se vhodností použití metody pro řízení údržby RCM.
Diagnostic monitoring and assessment of technical condition of gear boxes in elektric units with the aim to improve their operating reliability
Keywords: RCM; Diagnostika; vibrace; provozní stav; diagnostics; vibration; operating status