Personální činnost v dopravním podniku - Vytlačilová, Ilona (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka se v práci zabývá analýzou personálních činností Českých drah,s.o..
Personal management's activities in a transport firm
Keywords: dopravní podniky; personalistika; České dráhy