Autobiographische Züge in Kafkas Erzählung "Die Verwandlung" - Rousová, Jana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá zkoumáním života Franze Kafky a hledáním autobiografických rysů v jeho povídce "Proměna".
Keywords: literatura; Kafka, Franz; životopisy