Sladění požadavků přepravované veřejnosti s optimalizací provozních nákladů v systému MHD v Havlíčkově Brodě - Vacík, Jindřich (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza současného systému MHD, anketa o spokojenosti s kvalitou poskytovaných služeb v MHD, požadavky cestujících. Návrhy možných změn v systému MHD, posouzení a vyhodnocení jednotlivých návrhů.
Coordination of demands of the public transported with optimization of operating costs in the urban public transport system in Havlíčkův Brod
Keywords: městská hromadná doprava; Dopravní obslužnost; optimalizace jízního řádu; požadavky; cestující; Havlíčkův Brod