Přírodní léčba pro ženy s gynekologickými problémy - Bártová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2006)
V teoretické části je stručně nastíněna teorie přírodní léčby a nejčastější gynekologické problémy dnešních žen a jejich léčba přírodními prostředky. V praktické části je vlastní popis prováděného výzkumu, vyhodnocení všech otázek z dotazníku, diskuse a závěr, ve kterém je zhodnocení splněných či nesplněných cílů a hypotéz, doporučení a závěrečné shrnutí.
Natural therapy for women with gyneacological problems
Keywords: gynekologické problémy; přírodní léčba; gynekologie; léčivé rostliny; byliny; dieta; dotazníkové šetření