Likvidace rozpouštědel v odpadním vzduchu flexotiskárny - Kovář, Michal (Univerzita Pardubice, 2004)
Výběr nejvhodnější technologie likvidace těkavých organických látek v odpadní vzdušině konkrétní flexotiskárny.
Liquidation solvents in exhanst air printing company of flexo
Keywords: flexotisk; těkavé organické látky; katalytická oxidace