Vzdělávání pracovníků veřejné správy v zemích V4 - Přenosilová, Věra (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá reformami veřejné správy, vzděláváním dospělých, profilem ideálního úředníka. Popisuje současný stav vzdělávání pracovníků veřejné správy v zemích V4 a jeho srovnání.
The training of public administration employees in the V4 countries
Keywords: reforma veřejné správy; vzdělávání dospělých; vzdělávání pracovníků; zaměstnanci; veřejná správa