Využití finančních nástrojů pro podporu exportu v akciové společnosti Farmak Olomouc - Bílková, Gabriela (Univerzita Pardubice, 1997)
Cílem práce bylo zjistit možnosti vzužití platebních instrumentů a profinancování vývozních obchodních případů a.s. Farmak u komerční banky za vzužití jak standardních, tak i alternativních platebních instrumentů a zjistit technickou dosažitelnost státní finanční podpory exportu.
Improvement of financial instruments for export support in the Farmak Olomouc joint-stock company
Keywords: Export; platební podmínky; bankovní poplatky; provize; platební nástroj; Farmak Olomouc